Το μενού του Plan Vita

Όλες οι πρώτες ύλες, είναι βιολογικές, με την εγγύηση του καταστήματος βιολογικών προϊόντων bio-μελισσάνθη. Ό,τι χρησιμοποιούμε παράγεται από τους καλύτερους έλληνες παραγωγούς και τις καλύτερες εταιρίες του εξωτερικού, ακολουθώντας πιστά την ίδια φιλοσοφία γύρω από την οποία χτίσαμε την bio-μελισσάνθη, εδώ και 12 χρόνια.
Αντί για ζάχαρη, χρησιμοποιούμε σιρόπι αγαύης, ζάχαρη καρύδας, στέβια. Μαγειρεύουμε πρωτότυπες συνταγές , προσπαθώντας να διευρύνουμε την γευστική παλέτα,ακολουθώντας την εποχικότητα των υλικών.

Η μαγειρική μας είναι ήπια, χωρίς να καταστρέφει τα θρεπτικά στοιχεία. Δεν χρησιμοποιούμε ζάχαρη, μαργαρίνη, συντηρητικά ή βελτιωτικά γεύσης, δεν χρησιμοπούμε οτιδήποτε που το όνομα του, δεν παραπέμπει σε τρόφιμο, αλλά σε χημικό εργαστήριο. Δεν διαθέτουμε φούρνο μικροκυμάτων και χρησιμοποιούμε φιλτραρισμένο, καθαρό νερό, χωρίς χλώριο. Οτιδήποτε φτάνει στο πιάτο σας από ένα απλό dressing σαλάτας, μέχρι το πιο περίπλοκο πιάτο, είναι φτιαγμένο καθημερινά, στην κουζίνα μας. Δεν σερβίρουμε κάτι που δεν θα τρώγαμε οι ίδιοι με σιγουριά και απόλαυση.