Ξινολάχανο: μια σαλάτα πλούσια σε προβιοτικά
Ας εξετάσουμε κάποια τρόφιμα που έχουν πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό και στην υγεία, είναι νόστιμα, οικονομικά και εύκολο να παραχθούν στο σπίτι ακόμα και αν δεν υπάρχει μεγάλη εμπειρία στην κουζίνα.
Ας εξετάσουμε κάποια τρόφιμα που έχουν πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό και στην υγεία, είναι νόστιμα, οικονομικά και εύκολο να παραχθούν στο σπίτι ακόμα και αν δεν υπάρχει μεγάλη εμπειρία στην κουζίνα.
Vegan κύκλος σπουδών στην Foodon - Αλλάζουμε τον κόσμο πιάτο πιάτο!
Το παρακάτω μενού, για το βράδυ της Ανάστασης, είναι μια πρόταση αναίμακτη και cruelty free, απόλυτα συμβατή με τον συμβολισμό του Πάσχα, τη νίκη της ζωής επί του θανάτου. Χρόνια πολλά!
H Vegan Academy με τους εισηγητές Δήμητρα Μαγκλάρα vegan chef και Αντρέα Πιπέρη pastry chef, καθώς και με τους σπουδαστές των τμημάτων vegan μαγειρικής και vegan ζαχαροπλαστικής της σχολής θα ετοιμάσουν μια γευστική και εικαστική εμπειρία με βρώσιμα υλικά από τον πλούτο του δάσους.
1 Νοεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Αυστηράς Χορτοφαγίας γι' αυτό απευθυνθήκαμε στη vegan chef Δήμητρα Μαγκλάρα η οποία μας έλυσε κάθε απορία για την vegan κουζίνα και μοιράστηκε μαζί μας απολαυστικές συνταγές.
Δεν είναι μόνο ότι η Mystic Pizza έχει παράδοση δεκαετιών στο ποιοτικό φαγητό. Αυτό μόνο του δεν θα αρκούσε. Είναι, πιστεύουμε, η συνεργασία με την βίγκαν σεφ Δήμητρα Μαγκλάρα που έχει απογειώσει το αποτέλεσμα. Όλες σχεδόν οι βίγκαν επιλογές που θα απολαύσετε έχουν την υπογραφή της.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer και η Vegan Academy με υπερηφάνεια ανακοινώνει την σύναψη εκπαιδευτικής συνεργασίας με τη διακεκριμένη Vegan Chef Δήμητρα Μαγκλάρα με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Vegan γαστρονομίας και του επισιτισμού ως head chef και σύμβουλος vegan menu.
Τέσσερις Έλληνες vegan food creators συζητούν για τον έρωτα, τη συντροφικότητα, το φαγητό και τον βιγκανισμό ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Όπως θα διαπιστώσετε, de gustibus non disputandum (οι απόψεις διίστανται αλλά είναι όλες τους πολύ όμορφες).
Τα vegan awards, είναι ένα θετικό βήμα στην προώθηση του βιγκανισμού στο ευρύτερο κομμάτι της κοινωνίας.
Μέσα από αυτό το ταξίδι το mother earth έχει ως στόχο να προσφέρει γευστικά και θρεπτικά γεύματα φυτικής προέλευσης ώστε να εφοδιαστεί το σώμα και ο νους πάντα με σεβασμό στη μητέρα Γη. Το μενού υπογράφει η καταξιωμένη chef Δήμητρα Μαγκλάρα.
Εύκολες, υγιεινές και καθημερινές συνταγές από τη Δήμητρα Μαγκλάρα στους Vegan Times.
Φανταστείτε ένα σπόρο, σιταριού, φασολιού, μπρόκολου, μικροσκοπικό, ξερό, αδύναμο. Βάλτε τον στο χώμα, σε σκοτάδι και υγρασία κι όλες οι πληροφορίες και οι οδηγίες που έχει κρυμμένες μέσα στο DNA του... Της Δήμητρας Μαγκλάρα, Vegan-raw chef για τη natura nrg